Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/trompert-tuinen.nl/public_html/wp-content/themes/sebwite.base-theme/includes/vendor/browser-detection.php on line 377

Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/trompert-tuinen.nl/public_html/wp-content/themes/sebwite.base-theme/includes/vendor/browser-detection.php on line 377
class="post-template-default single single-post postid-985 single-format-standard ">

Loungen in eigen tuin

Stoere tuin met pergola en dakplatanen

Loungen in eigen tuin

13 augustus 2016

Doen de planten in de tuin het bij u ook zo goed? Ook al is de zon in deze zomermaanden weinig tevoorschijn gekomen, het is ideaal weer voor de tuinplanten. Geen warme temperaturen en af en toe een natuurlijke opname van water. Vanuit huis een prachtig uitzicht op de tuin. Wat wilt u nog meer? Lekker loungen tussen de mooie planten natuurlijk.

 

Creëer een lounge plek

Ja… Het klinkt aantrekkelijk, maar als de zon niet schijnt blijven mensen vaak liever binnen. Helemaal niet nodig. Creëer in uw tuin een plek waar u beschut zit, zodat u geen last van de wind heeft. Denk eens na over een sfeervolle overkapping. Wind, kou en  regen houden u niet meer tegen om ook op de mindere dagen in uw tuin te genieten.

 

Voor elke tuin

Trompert Tuinen maakt overkappingen passend voor iedere tuin. Een grote tuin is dus helemaal niet nodig. Ook in kleine tuinen kunnen creatieve oplossingen worden bedacht om heerlijk te loungen in eigen tuin. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

 

Aan alles wordt gedacht

Kleurrijke tuinplanten, een overkapping en een heerlijke loungeset… Trompert Tuinen denkt met u mee en aan alles wordt gedacht. Zelfs voor de kinderen kan een ultieme plek worden gerealiseerd, zodat ieder lid van de familie zich ook in de tuin thuis voelt.

 

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie? Wij hebben alvast enkele loungeplekken in verschillende stijlen opgezocht. Wat spreekt u het meeste aan?

 

Trompert Tuinen

Trompert Tuinen is allround en gespecialiseerd in alle facetten van het hoveniersvak. Dit omvat alle werkzaamheden die daarbij horen, zoals (her)bestrating, houtwerken, onderhoud, snoeiwerk en beplanting. Trompert Tuinen staat voor kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en goede communicatie met u als klant, om uw wensen optimaal te kunnen vervullen.

 

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem gerust eens contact met ons op.

 

Bron: LXRY.nl