Trompert Tuinen

Dé hovenier voor de aanleg en het onderhoud van jouw droomtuin.

Bekijk onze projecten

Gespecialiseerd in alle facetten voor voor jouw tuin


Bestrating, houtwerken, veranda's, onderhoud/snoeiwerk en beplanting.

Werkwijze ontwerp, aanleg & onderhoud

Bij Trompert Tuinen creëren wij complete tuinen. Met onze allround aanpak nemen we alles onder handen. Van grondwerk, straatwerk en het plaatsen van schuttingen, overkappingen en beschoeiingen tot de beplanting, beregening en vijvers. Samen kijken we naar het ontwerp dat je voor ogen hebt en stemmen we de aanleg helemaal af op jouw wensen. Daarnaast helpen we je ook graag bij de selectie van de materialen die nodig zijn. Geen zorgen meer over het komende tuinproject. Wij gaan met enthousiasme aan de slag!

Projecten
Image
Image

Ontwerp

Samen bespreken we jouw wensen en laten we een passend ontwerp maken. Heb je al een ontwerp? Hierin denken we ook graag met je mee!

Bestrating Trompert Tuinen
Image
Image

Aanleg

Van bestrating tot beplanting, alles om je droomtuin te realiseren.

Trompert Tuinen
Image

Onderhoud

Regelmatige zorg om jouw tuin het hele jaar door prachtig te houden

Wat klanten zeggen

Zelden schrijf ik een review maar deze mannen verdienen een pluim! Het resultaat is prachtig geworden door hun nette manier van werken, vakkundigheid en het goed kunnen inspelen op de behoefte van onze wensen. Een nuchtere transparante houding waardoor de communicatie soepel verliep. We genieten van ons pronkstuk, een oude olijfboom die onlangs met een hijskraan over ons dak in de tuin is geplaatst, wat een klus! Dank mannen!

- Nicole wasmoeth
Maarten heeft bij ons de voortuin aangepakt. Hij werkt hard en ontzettend nauwkeurig. De kleinste afwerkingen werden perfect verzorgd. Fijn is dat hij het volledige pakket aanbiedt: ontwerp, aanleg en onderhoud. Hij weet veel en kan met zijn kennis de juiste adviezen geven. De achtertuin staat nog op de planning, ook hier gaan we Maarten zeker voor vragen!
- Eva Joosten

Maarten en zijn team hebben onze achtertuin helemaal naar onze wensen gerenoveerd! Hij denkt mee, is goed en snel bereikbaar voor vragen en werkt heel netjes. We zijn erg blij met het resultaat en kunnen iedereen aanraden met Trompert Tuinen in zee te gaan.

- Tessa Brekveld

Een zeer prettig bedrijf om mee te werken.
Werkt erg netjes, denkt mee en komt met voorstellen en duidelijke antwoorden. Prettig personeel en duidelijke afspraken. Een aanrader.

- Hans Bink

Wij hebben onze achtertuin laten aanleggen door Trompert tuinen. Leveren maatwerk, denken mee, werken heel netjes. En ze leveren een prachtige tuin af 🙂

- Kerstin Reeuwijk

Wist je dat...

Trompert Tuinen ieder ontwerp tot leven brengt?

Op basis van een ontwerp maken wij samen een passend plan om deze tot uitvoering te brengen.

Eén stap dichterbij jouw ideale tuin

Heb je vragen of een afspraak maken om jouw tuinwensen te bespreken?
Laat het ons weten!

Tuinaanleg Trompert Tuinen

Veelzijdige

hovenier

Al meer dan 15 jaar is Trompert Tuinen een bekend hoveniersbedrijf in de omgeving van de Haarlemmermeer en Bollenstreek. Met een goede basis van opleidingen en ervaring weet het team van Trompert Tuinen van iedere tuin een ware beleving te maken. Wij werken met alle soorten tegels, houtsoorten en planten. Zo brengen wij ieder tuinontwerp tot leven! Én zorgen wij dat het zo blijft. Wij onderhouden namelijk ook tuinen, zodat de beplanting er het hele jaar netjes bijstaat. 

Bestrating Trompert Tuinen

Zo werken wij

Heb je plannen voor je tuin en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij komen altijd eerst langs voor een kennismaking en bespreking van jouw wensen. Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte en laten we eventueel een ontwerp maken. Is deze akkoord? Leuk! Dan plannen wij het project in en brengen wij voor je het weet de tuin tot bloei!

Image

Vragen of een afspraak maken om jouw tuinwensen te bespreken?

Neem contact met ons op door te bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.